![]() |
Sabit Disk Felaketleri! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabit Disk Felaketleri!Sabit diskime en kötü ne olabilir demeyin! Sabit diskime en kötü ne olabilir demeyin! İşte başınıza gelebilecek 10 garip sabit disk felaketi ![]() ![]() ![]() Sabit disklerinin başına yanmak, ya da yüksek bir yerden düşmek gibi türlü şeyler gelen müşteriler, çareyi Disklabs'ı aramak da buldu ![]() ![]() "Evim havaya uçtu!" Gaz sızıntısı nedeniyle evi havaya uçan müşterinin bilgisayarı arka bahçesine fırlamış ![]() "Laptop'umu arabayla ezdim!" İşe geç kalan müşteri, aceleyle dizüstü bilgisayarını arabanın üstüne koyuyor ve evde unuttuğu cüzdanını almaya dönüyor ![]() ![]() "Dizüstüm patladı!" Sabit diskini yanlış güç kaynağına bağlayan müşteri, dizüstünden gelen elektrik şokuyla beraber yere fırlıyor ![]() ![]() "İkinci kattan aşağı düşürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Anneme verilerin nasıl silineceğini gösteriyordum, sonra yanlış veriyi sildim ![]() ![]() İşten atılan şirket çalışanı intikam almak için tüm şirketin e-posta sunucusunu silmiş ![]() ![]() "Karım telefonu kafama attı" Mobil cihazın ekranı oldukça kötü hasar görmüş olsa da içerisindeki veriler kurtarılabilmiş ![]() "Çocuklarım sabit diskimle banyo yapmaya karar verdiler ![]() ![]() ![]() "Sabit diski mikrodalgada pişirdim ![]() ![]() ![]() "Omuzumdan düştü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|