![]() |
İlk Yardim Hakkında Bilmeniz Gereken Herşey... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Yardim Hakkında Bilmeniz Gereken Herşey...Çantanin basit ya da detayli olmasi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ev çantasinda olmasi gerekenler Evde kullanima uygun bir ilkyardim çantasi için ihtiyaçlarinizin tümünü büyük bir eczaneden saglayabilirsiniz ![]() * Yapiskan rulo bant * Rulo sargi bezi * Kendinden ilaçli küçük yara bandi * Yaralari örtmek ya da temizlemek için steril kare gaz bezi (10 cmx10 cm) * Burkulma ve incinmelerde kullanilmak üzere 5 ![]() * Üçgen bandaj; havlu ![]() ![]() * Kasinti ve böcek sokmalarinda kullanilmak üzere ![]() * Alerjik reaksiyonlar için tablet ya da surup antiallerjik ilaçlar * Ince lastik eldivenler * Yaralari temizlemek için antiseptik solüsyonlar * Yaralara sürülmek üzere antibiyotikli kremler * Yanik ve yaralarda yapismayan ![]() * Mikroplu atiklari koymak için torba ![]() * Çengelli igne; bandajlari tutturmak için * Makas * Kiymiklari çikarmak için cimbiz ![]() |
![]() |
![]() |
|