Türkiyenin 3 güzel gelini |
|
|
#1 |
|
rebellious23
|
Türkiyenin 3 güzel gelini![]() ![]() ![]() HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL AMA ÜÇÜNCÜ EN GÜZELİ :))))) |
|
|
|
#3 |
|
[KAPLAN]
|
Bu resimlerde gelin ve damatı kestirmek biraz zor ![]() ![]() Teşekkürler paylaşımın için rebellious ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
asyaland
|
hiç birinin de yüzü gülmüyor almıslar güzel bayanları daha ne istiyorlar:))))))))) tesekkürler
|
#6 |
|
tatia27
|
yasık yaw adamlara ben olsam kaçardım hele 3 maşallah nasıl tatlı
|
#7 |
|
suskun
|
Allah kullarını yaratırken herkeze ayri bir güzellik vermiştir ![]() ![]() Şimdi bunlarında ayrı bi güzelliği var üçününde![]() ![]() Ayyy şimdi durduk yere günaha giricem en iyisi susayım ben:))Paylaşımın için teşekkürler ![]() ![]()
|
#9 |
|
angelesdream
|
ya acaba bunlar kadına benzemek isteyen bir grup falan olabilirmi:)) ne oldukları pek belli değilde:)) |
|
|
|
#10 |
|
jojo'slover
|
arkadaşlar bunları güzellik yarışmasına sokabiliriz aslında yaa ![]() ![]() 1 olurlar ama sondan birinci![]() ![]() ![]() ![]() hehehee
|
|
|
|
#11 |
|
jojo'slover
|
midem bulandı desem çok doğru olmass çünkğ benm kusmaya gidiyomm ![]() ![]() ![]() ![]() bu ne bee bunlar kadınım die geçöinio bide![]() ![]() heheh çok güldüm yaa allah başıma bişey vermese bari![]() ![]() ![]()
|
|
|
|