![]() |
Levrek Çorbası Tarifi-Levrek Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek Çorbası Tarifi-Levrek Çorbası YapılışıLevrek Çorbası Tarifi-Levrek Çorbası Yapılışı MALZEMELER 1 kg ağırlığında levrek balığı 1 adet küçük patates 1 adet küçük havuç 1 çay kaşığı yeni bahar 1 çay kaşığı karabiber 2 baş soğan 1 çorba kaşığı yağ 1 fincan sirke 4-5 diş sarmısak 2 adet yumurta yarım limonun suyu HAZIRLANIŞI Bir tencereye temizlenmiş levrek parçalarını ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuduğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer bir tencereye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynamaya başlayınca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|