![]() |
Osmanlı Usulü Balık Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Usulü Balık Çorbası TarifiOsmanlı Usulü Balık Çorbası Tarifi Osmanlı Usulü Balık Çorbası Tarifi Osmanlı Usulü Balık Çorbası resimli tarifi Osmanlı Usulü Balık Çorbası İçin Kullanılan Malzemeler : 1 kg levrek balığı 1 adet ince doğranmış kuru soğan 1/2 demet ince kıyılmış maydanoz 1/2 demet ince kıyılmış taze nane 1 yemek kaşığı tuz 1/2 kahve kaşığı safran 2 adet çubuk tarçın 100 ml sirke 4 adet limon suyu 8 adet yumurtanın sarısı 75 ml zeytinyağı 4 su bardağı su 1 adet defne yaprağı Yemeğin Mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6 Osmanlı Usulü Balık Çorbası Tarifi : Tencerede zeytinyağı kızdırılır soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|