Fırında Patatesli Ve Tereyağlı Alabalık Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Patatesli Ve Tereyağlı Alabalık TarifiFırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Tarifi Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Resimli Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Nasıl Yapılır Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Yapılışı Malzemeler 3 adet alabalık 2-3 adet patates Tereyağı Tuz kekik karabiber Hazırlanışı Balıkları güzelce yıkayın Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın ya da isteğe göre bütün olarak da kullanabilirsiniz Balıkları tepsiye dizin İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri balıkların aralarına yerleştirin Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz karabiber ve kekik serpip fırına verin |
|