![]() |
İzmir İşi Sütlü Balık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzmir İşi Sütlü Balık Tarifiİzmir İşi Sütlü Balık Tarifi İzmir İşi Sütlü Balık Resimli İzmir İşi Sütlü Balık Tarifi İzmir İşi Sütlü Balık nasıl yapılır ![]() İzmir İşi Sütlü Balığın tarifi yapılışı ![]() SÜTLÜ BALIK (4 kişilik) Malzemeler 1 kg lagos fileto 10 adet mantar 15 adet ayıklanmış midye 50 g kaşarpeyniri 40 g tereyağı 1 defne yaprağı ![]() ![]() sos malzemesi: 2 ![]() ![]() Hazırlanışı Balık etini yıkayıp bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|