![]() |
Yiyeceklerin Tadi Rengi Ve Sağliğimiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yiyeceklerin Tadi Rengi Ve SağliğimizBundan 3000 yıl öncesinde Çinliler kısa sürede pişirilmiş sebzenin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YEŞİL KARACİĞERİ HAREKETE GEÇİRİR Çinlilerin beslenme kuralında yeşil ekşi tadı ve organlardan da safra ile karaciğeri sembolize eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SARI GÜÇ VE ENERJİ VERİR Sarı rengi temsil eden tatlı yiyecekler mide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIRMIZI VÜCUDU TEMİZLER Kırmızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEYAZ CİLDİ GÜZELLEŞTİRİR Çinliler beyaz renk ile keskin tadı ve aynı zamanda solunum yollarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAVİ VÜCUTTAKİ SUYU AYARLAR Çinliler mavi renk ile tadı tuzlu olan yiyecekler ve organlardan da böbreklerle mesaneyi bir araya getirirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|