![]() |
Cezayir Yemek Kültürü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cezayir Yemek KültürüTemeli kuzu etinden oluşan mutfak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cezayir'de geleneksel olarak en önemli öğün olan öğle yemeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşamlan biraz daha hafif yenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cezayirliler çok ekmek tüketirler ![]() ![]() Cezayir yemekleri çoğunlukla tencere yemekleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cezayirliler fazla haşlama yemezler ![]() ![]() Cezayirliler çok meyve tüketir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cezayir Mutfağı ![]() ![]() ![]() ![]() Cezayir'in 1000 km ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|