![]() |
Patatesli Pirzola Ve Cacık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patatesli Pirzola Ve Cacık TarifiMALZEMELER 3 Çorba Kaşığı Kekik 7 Diş Sarmısak 4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1/2 Çay Bardağı Limon Suyu 12 Pirzola 600 gr Haşlanmış Patates Bir miktar yağ Tuz ![]() 300 gr Yoğurt 1 Salatalık 2 Tatlı Kaşığı Nane 2 Soğan 1 Çorba Kaşığı Margarin 600 gr Fasulye HAZIRLANIŞI 4 diş sarmısağı soyup ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurban eti kullanıyorsanız ![]() ![]() ![]() Dikkat: Pirzolayı hazırladığınız karışımın içinde ![]() ![]() Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurdu bir kaseye alıp çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirzolayı sarmısaklı karışımın içinden alıp bir tavada iyice kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerseniz fasulye kavurmasına domates ve biber de ekleyebilirsiniz ![]() Pirzolayı servis tabaklarına paylaştırın ![]() ![]() Yemeği cacık eşliğinde servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|