![]() |
Milföy Hamurlu Güveç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföy Hamurlu Güveç TarifiMALZEMELER 150 gr kuşbaşı bonfile et 1 adet patlıcan 1 adet patates 1 adet orta boy soğan 1 adet defne yaprağı 1 adet orta boy havuç 1 adet çarliston biberi 1 diş sarmısak 1 yaprak milföy hamuru 1 adet yumurta 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı pirinç 2 yemek kaşığı sıvı yağ 3 adet çalı fasulye HAZIRLANIŞI Bir kaba soğan ve biberleri kuşbaşı şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısık ateşte defne yaprağını kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru üzerine kapatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|