Biftek Rulosu Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biftek Rulosu TarifiMALZEMELER 1 Adet Soğan 1 Adet Havuç 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Çay Kaşığı Kimyon Tuz 250 gr Kıyma6 Adet Biftek 1 Çay Kaşığı Bezelye 1 Çorba Kaşığı Salça 1 Su Bardağı Su 1 Çorba Kaşığı Margarin HAZIRLANIŞI 1 adet soğanı ve havucu rendeleyin 1 çay kaşığı karabiber kimyon tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin![]() 6 adet bifteğin içine hazırladığınız harcı doldurun Biftekleri rulo biçiminde sarın Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun İçlerini doldurduğunuz biftekleri margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin![]() 1 çorba kaşığı salçayı 1 su bardağı suya karıştırın Bifteklerin üzerine dökün Önceden ısıtılmış 180 derecelşk fırında 20-25 dakika pişirin Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın
|
|
|
|