![]() |
Çardak Kebabı Tarifi - Çardak Kebabı Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı Tarifi - Çardak Kebabı YapılışıÇardak Kebabı Tarifi - Çardak Kebabı Yapılışı - Çardak Kebabı Nasıl Yapılır? Malzemeler : 1/2 kg ![]() 2 Baş Soğan 4 Diş Sarmısak 2 Domates 3 Sivribiber 2/3 Su Bardağı Süt 5 Çorba Kaşığı Un 1 Yumurta Tuz ![]() Kekik 1 Dilim Taze Kaşar Ketçap ya da Salça Yemeğin Tarifi : Öncelıkle kuşbaşı kuzu etini; soğan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krebi bir kaseye koyarak pişen etleri içine yerleştirin ![]() ![]() ![]() Kreplerin üzerine krep bohçasının büyüklüğünde bir dilim taze kaşar koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|