Etli Kestane Yahnisi Tarifi - Etli Kestane Yahnisi Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Kestane Yahnisi Tarifi - Etli Kestane Yahnisi YapılışıEtli Kestane Yahnisi Tarifi - Etli Kestane Yahnisi Yapılışı - Etli Kestane Yahnisi Nasıl Yapılır? Malzemeler : 2 çorba kasigi margarin 1 adet sogan 500 gr kusbasi et 500 gr kestane 1 çorba kasigi domates püresi(istege göre) 1 çay kasigi tarçin tuz ve karabiber Yapılışı : tencereye margarini alineriyince yemeklik dogradiginiz sogan ve kusbasi iriliginde keslmis etleri ilave edinkuvvetli ateste suyunu salip çekene dek kavurunüstünü örtecek kadar sicak su koyunkisik ateste yumusayincaya kadar pisirinkestaneleri yikayinbiçakla üzerlerini çizinfirinda ya da izgarada pisirinkabuklarini soyunetlerin üzerine ilave edindomates püresituz ve karabiber ekleyin10 dakdaha pisirinüzerlerine(isterseniz) tarçin serpin |
|