Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindistan Cevizli Bonfile TarifiHindistan Cevizli Bonfile Tarifi ResimliHindistan Cevizli Bonfile Tarifi Hindistan Cevizli Bonfile nasıl yapılır Malzemeler 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kızartmak İçin Yağ Süslemek İçin Limon Dilimleri Yemeğin Tarifi Tavuk etini soğuk suyla yıkayın kagıt havlu ile kurulayın ortadan 2?ye kesin Parçaları köri ile oyun tuzlayın İlk önce ona sonra çırpılmış yumurtaya en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın |
|