![]() |
Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz Tarifi - Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz Tarifi - Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz YapılışıTerbiyeli Kuzu Etli Kereviz Tarifi - Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz Yapılışı - Terbiyeli Kuzu Etli Kereviz Nasıl Yapılır? Malzemeler : 2000 gr kereviz 4 çorba kaşığı margarin 200 gr kuzu eti 2 adet orta boy soğan 3 bardak su veya et suyu 2 adet yumurta 1/2 adet limonun suyu 1/2 bardak kereviz suyu Karabiber Tuz Hazırlanışı : Bir tencereye 2 çorba kaşığı margarin ![]() ![]() ![]() Diğer taraftan 2000 gr kerevizin kabuklarını kestikten sonra ![]() ![]() Kerevizler ılınınca bunları pişmeye bıraktığınız etlerin üzerine düzgün bir şekilde koyun ![]() ![]() Bundan sonra bir kaba yumurtalar ile limon suyunu katın ve iyice çalkalayın Bir kaseye ayırmış olduğunuz kereviz suyunu da azar azar limonlu yumurtalara ilave edin ve karışım koyu bir kıvama gelinceye kadar ateşte 4-5 dakika pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|