![]() |
Kıvırcıklı Kuzu Kapama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıvırcıklı Kuzu Kapama TarifiMALZEMELER 1 Adet Patates 1 Adet Kıvırcık Marulun Göbekli Kısmı 350 gr ![]() 1 Adet Orta Boy Soğan 1 Adet Orta Boy Havuç ½ Demet Dereotu ½ Çay Bardağı Sıvı Yağ 1 Kaşık Margarin Tuz ![]() HAZIRLANIŞI Ön hazırlık olarak etleri basınçlı tencereye alalım ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencerede soğanı sıvı yağ ve margarin ilavesi ile pembeleştirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşten almadan birkaç dakika önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|