![]() |
Gömme Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gömme TarifiMALZEMELER 1 kg kuzu kuşbaşı et 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı pul biber ![]() karabiber ![]() Hamuru için: 20 gram yaş maya (kibrit kutusunun yarısı kadar) 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tutam tuz 1 çorba kaşığı yumuşak margarin Alabildiğince un HAZIRLANIŞI Kuşbaşı eti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur için maya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru yoğurduktan sonra mayalandıracağınız kabı yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|