![]() |
Kaymaklı Nuar Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaymaklı Nuar Sarma TarifiKaymaklı Nuar Sarma Tarifi Kaymaklı Nuar Sarma Resimli Nuar Tarifleri ![]() Kaymaklı Nuar Sarma nasıl yapılır ![]() Kaymaklı Nuar Sarma yapılışı oktay usta ![]() Malzemeler 1 kg ![]() 1 kuru soğan 3 diş sarımsak tuz ![]() defne yaprağı taze kekik biberiye Panelemek için: 2 su b ![]() 1 yumurta beyazı yarım çay b ![]() Beğendisi için: 1 kg ![]() 3 çorba k ![]() 2 çorba k ![]() 4 su b ![]() 250 gr ![]() taze muskat Servis için: 250 gr ![]() 50 ml ![]() semiz otu roka Hazırlanışı: 1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nuar piştiktan sonra 1 parmak genişliğinde kesin ![]() ![]() Kestiğiniz nuarı ilk öce yumurta beyazına daha sonra tarhana bulayıp tavada kızarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine süt kaymak ve muskat ilave edip karıştırarak bir beğendi hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine krema ile sotelenmiş roka ve semizotunu ilave edip servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
|