Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
noktaları, pişirmenin, püf, tavuk

Tavuk Pişirmenin Püf Noktaları!

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Pişirmenin Püf Noktaları!





Tavuk pişirmenin püf noktaları!

Haşlayacağınız tavuğun içine 1 diş sarımsağı soymadan atıverin Sizin tavuğunuzun lezzeti herkesinkinden farklı olacaktır Tavuğu fırından çıkardınız Eğer hemen yenmeyecekse fırından çıktığı anda folyo kağıdına sıkıca sarın Bu da yumuşacık kalması için bir hile
Fırına konacak tavuğun tepsisi tavuk büyüklüğünde olmalı Daha büyük bir tepside eriyen yağlar boş kalan kısımlara akıp yanar
Fırında tavuğun beyaz göğüs etinin kurumaması için butları birbiri üzerine çapraz koyun Ancak pişme süresi yarılanınca sırt üstü yatırın
Tavuk alırken nasıl pişireceğinizi önceden planlayın Fırında pişecek tavuk yağlı olursa kurumaz Ama tencerede pişireceksiniz yağsız olmalı Dört kişiden fazlaysanız bir büyük yerine iki küçük tavuk alın Böylece herkese tavuğun "iyi yeri" gelir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.