![]() |
Yemeklerin Vazgecilmesi Soslar Hakkinda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemeklerin Vazgecilmesi Soslar HakkindaSos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeklere renk ve lezzet katan soslar ![]() ![]() ![]() Siyah soslar: fırında kızartılmış etlerden sızan suların un ![]() ![]() Beyaz soslar: süt ![]() ![]() ![]() ![]() Sarı soslar: çiğ veya az pişirilmiş yumurta şansına bol zeytinyağı veya mısırözü yağı yedirilerek koyu bir kıvama getirilmiş mayonez türü soslardır ![]() Usareli soslar: limon veya sirkeye ![]() ![]() Liyezon yani bağlantı sosları: yumurtanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|