Simdi efendim bizim Karadenizli vatandaslarimizdan birisi (yani Temel) oldukca siddetli bir ishale yakalanmis ve hastaneye gitmis Tabii ilk muyaneyi yapan doktor bakmis ve hemen dahiliye bolumune sevketmis Is bu ya bizimki her nasilsa evraklar karisip dahiliye yerine psikiyatriye yatirilmis O da ne oldugunu anlamamis ya Aradan soyle 1-2 hafta gecince sevki yapan doktor psikiyatri bolumunde bir arkadasini gormeye gitmis Tam cikiyormus ki bizim Temel orada - Yahu demis Sen ne ariyorsun burada - Pilmeeeeem Beni buraya yatirdilar - Eeeee n'oldu? Ishalin gecti mi bari? - Yok canim Ayni hizda devam ediyor Ama artik kafama takmiyorum !:)))
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.