Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bende, seviyorum

Bende Seni Seviyorum...

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bende Seni Seviyorum...

bir adam 15 yildir tutuklu bulundugu hapishaneden kacar para ve silah bulmak icin bir eve girer

icerde genis bir yatakta bir cifti yakalar adama yataktan kalkmasini emreder ve onu bir sandalyeye baglar adamin karisini yataga baglarken ustune cikar boynunu oper sonra kalkar ve banyoya gider

o ordayken adam karisina soyle fisildar: dinle bu adam bir kacak su kiyafetlere baksana buyuk ihtimalle hapishanede cok fazla zaman gecirdi ve yillardir hicbir kadin gormedi boynunu nasil optugunu gordum eger seninle seks yapmak isterse sakin karsi koyma ya da sikayet etme sana ne derse onu yap o sana ne yaparsa yapsin onu mutlu et cunku bu adam kesinlikle cok tehlikeli eger kizarsa ikimizi de oldurur guclu ol tatlim seni seviyorum

karisi cevap verir: o benim boynumu opmuyordu kulagima fisildiyordu bana gay oldugunu seni cok tatli buldugunu ve hic vazelin olup olmadigini sordu ben de banyoda oldugunu soyledim guclu ol tatlim ben de seni seviyorum

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com