![]() |
Mantıklı Rahibe:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantıklı Rahibe:))Mantikli Rahibe ![]() ![]() ![]() biri mantıkçıBunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek: 'Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor ![]() der ![]() açıklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir ![]() Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar ![]() matematikçi rahibe: 'Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor ![]() arkamizda ![]() ![]() ![]() olarak kosmamiz gerekir' ![]() dakika sonra matematikçi rahibe : 'O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre ![]() mantik olarak bizi yakalayacak ![]() saparak kiliseye ulasmaya çalisalim ![]() kurtulur ![]() ![]() dogru kosmaya baslar ![]() ulasir ve telas içinde beklemeye baslar ![]() geçtikten sonra mantikli rahibe gelir ![]() 'Ne oldu ![]() ![]() artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti ![]() daha fazla kosmanin anlami yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Mantik olarak ben durdum ![]() ![]() 'Sonra? ![]() ![]() ![]() kaldirdim ![]() ![]() sonra? ![]() ![]() ![]() kaldirmis bir rahibe ![]() hızlı koşar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|