Mantıklı Rahibe:)) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantıklı Rahibe:))Mantikli Rahibe ![]() :))Iki rahibe varmıs; biri matematikçi![]() biri mantıkçıBunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek: 'Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre'der Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikliaçıklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir ![]() Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar 2 dakika sonramatematikçi rahibe: 'Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor su anda 30 metrearkamizda ![]() ![]() 'Mantikli rahibe: 'O zaman mantikolarak kosmamiz gerekir' Rahibeler kosmaya baslar ve 3dakika sonra matematikçi rahibe : 'O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre ''O zamanmantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz solasaparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimizkurtulur ' ve matematikçi saga dogru mantikli soladogru kosmaya baslar Matematikçi 20 dakika sonra kiliseyeulasir ve telas içinde beklemeye baslar Aradan 40 dakikageçtikten sonra mantikli rahibe gelir Matematikçi sorar:'Ne oldu ne yaptin ?''Adam beni takip etti![]() artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti mantik olarakdaha fazla kosmanin anlami yoktu ![]() ![]() ''Eeee?![]() ![]() ''Mantik olarak ben durdum adam da durdu ''Sonra? ![]() ![]() ''Mantik olarak ben etegimikaldirdim o da pantolonunu indirdi ''Peki dahasonra? ![]() ![]() ''Daha sonra ne olacak ki? Eteginikaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan dahahızlı koşar ![]() !!!!!
|
|
|
|