![]() |
Feminist! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Feminist!> 1998 Dünya Feministler Kongresi'nde ![]() > ısrarcı olmaları karara bağlanmış ![]() ![]() > 1999'daki kongrede ![]() ![]() > > Amerikan Delegesi hanımefendi kürsüye gelmiş: > > -Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım ![]() > "bundan sonra temiz camaşır istersen kendi camaşırını kendin yıka ![]() > işte makine orada ![]() ![]() ![]() ![]() > > ilk gün bir şey görmedim ![]() ![]() > baktım kocam makinenin başında yalnız kendi camaşırlarını değil ![]() > benimkileri de yıkıyor ![]() ![]() ![]() > > Almanya delegesi söz almış ![]() ![]() ![]() ![]() > > Ben de kararımız gereğince kocama "bundan böyle temiz tabakta yemek > istiyorsan kendi bulaşıklarını kendin yıka" dedim ilk gün bir şey > görmedim ![]() ![]() > makinenin başında yalnız kendi bulaşıklarını değil benimkileri de > yıkıyor ![]() ![]() ![]() > > Üçüncü konusmacı bizden feminist kardeşimiz ![]() ![]() ![]() ![]() > > -Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocam TEMEL'LE konuştum ![]() > Ona dedim ki "bundan böyle yemek yemek istiyorsan kendin pişirmen > gerekecek ![]() ![]() ![]() ![]() > > ilk gün bir şey görmedim ![]() ![]() > gözüm biraz açılır gibi oldi ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|