![]() |
Komik İtiraflar.. Çok Eglenceli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik İtiraflar.. Çok EglenceliYaramazlığının tavan yaptığı noktada dört yaşındaki azman yeğenim oda cezası alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() çıkmyor ![]() sütümün saati geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hastanenin "Tıbbı Atık" bölümünde görevli; turuncu tulumlu ![]() kocaman tıbbi atık yazan ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör beklerken: "Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atık ![]() yapay zekalı kişi benim ablam olur ![]() görüp ![]() ![]() ![]() veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır ![]() 2 ![]() ![]() Yeni doğmuş oğluma ![]() vazgeçirmek için ![]() ![]() artık babasından bile bahsetmiyoruz ![]() 4 yaşındaki prensese tehlike atlatıldıktan sonra oyuncağın arkasından çıkardığı minik pili niye yuttuğunu soruyoruz ![]() ![]() çalıştırsın diye yuttum ![]() ![]() Kocam kadar çirkin ve kaba bir odundan; oğlum kadar yakışıklı ![]() muhteşem bir çocuk doğurduğuma göre çok iyi bir marangozum ![]() Ailece amcamlara bayram ziyaretine gittik ![]() ![]() geçen hafta kırk yaşını doldurduğunu söyledi ![]() bomba önerisini aynen aktarıyorum ![]() ![]() yapsak nasıl olur?" Sabah okula gelip bilgisayarın başına oturduğumda Youtube'un kapatıldığını öğreniyorum ![]() ![]() Acımı onunla paylaşmak istiyor ve "Şerife Hanım ![]() kapatılmış ![]() ![]() yorumunu ortaya atıyor hemen ![]() Tuvaletin süpürgesini de almışlar!" Uçuş boyunca çok sevimli ve tonton bulduğu yaşlı teyzenin üstüne titreyerek yardımcı olduğu için teyzeden inerken ![]() ![]() yardımların için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hostes arkadaşıma sizlerden kocaman bir alkış lütfen Gecenin üçünde odamın penceresinden ölümüne sarkıp sigara içerken ![]() pencereden ani bir şekilde kafasını uzatıp "Yakaladım! Hahaha!" diye bağırıp az daha düşmeme sebep olan kadın ![]() ![]() Aile dostlarımızla beraber gittiğimiz sinemada ![]() kalabalığa yakalanmamak ve sigarasını içmek için hızlıca karısının elini tutarak dışarı çıkan ![]() değil de başka bir kadın olduğunu görünce "Eyvah s ![]() ![]() ![]() ![]() karşılık elini tuttuğu kadından "Dur daha s ![]() ![]() s ![]() ![]() ![]() ![]() beyfendinin "E karanlıktı ama!" Doktorunun "Kaç yaşındasın?" sorusuna "Sizce kaç gösteriyorum? " diye cevap veren başka hasta var mı? Acil serviste bekliyorum da ![]() ![]() ![]() Kocama ''Kocacığım ![]() ![]() neremi kesip düzeltmek istersin?'' diye sordum ![]() ![]() ![]() gündür susuyorum; ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() Aile dostumuz olan ![]() ![]() Babam altınları takarken mutluluk dilemeyi ihmal etmiyor: ''Allah bir yastıkta kocatsın Ümit'ciğim ![]() utandık ![]() Geceleri çok sıcak olduğundan uyuyamıyorum ![]() buldum ![]() gece sıcaktan bunalınca yukardan püskürtüyorum ![]() gibi oluyor ve bayağı bir serinliyorum ![]() serinliğinde biraz uyuyabiliyorum ama yanımda yatan sevgili kocam ertesi gün bu durumdan rahatsız olduğunu şöyle ifade ederek beni gülme krizlerine soktu: "Lütfen gece o suyu sadece kendine püskürt ![]() sebzeler gibi hissediyorum ![]() Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ![]() naylon poşetlerinden sardım ![]() ![]() ![]() yazıları olan poşeti tercih etmeseydim ![]() bana geçmiş ![]() yine bekliyor ![]() ![]() ![]() Babamı namaz kılmış ![]() deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum ![]() ne diyeyim?" Hoca ile birlikte doktor adayları sabah viziti geziyorken birden ![]() telefonun sesini kapatmayı unutan bir öğrencinin telefonu Emre Aydın şarkısıyla çalmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() beklenen tepkisi gecikmedi ![]() ![]() ![]() ![]() 5 yaşındaki yeğenime babası soruyor: "Büyüyünce ne olacaksın kızım?" "Asena olacağım babacım; sen ne olacaksın?" Babası gayet sakin cevap veriyor: "Katil" İkisine de meslek hayatlarında başarılar ![]() Sevgili anneanneciğim ![]() sarılmak değil üzerini aramaktı ![]() ![]() üstüne öpmenin ne gereği vardı? Bundan birkaç sene önce büyükannemi doktora götürdük ![]() tahlil için gün verip "Sabah sakın bir şey yemeyin ![]() ![]() diye tembihlendi ![]() sessizliği bozdu ve buram buram umut kokan sorusunu sordu ![]() ikram edecekler acaba? Aç gelin diye o kadar sıkı tembihlediler ![]() ![]() ![]() Pek çok memleket gezdim ama hiçbir yerde Malatya'daki pratik düzeni göremedim ![]() ![]() ![]() Evlendirme Dairesi ![]() Bir alkış da metroda ![]() karışmam g ![]() ![]() ![]() ![]() yöntemi sergileyen görevliye gelsin ![]() olduk ![]() Babama bilgisayar ve internet kullanmayı öğrettiğim ilk günler ![]() ![]() ![]() bak bu mouse ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç gün sonra babam beni çağırıyor ![]() ![]() çalışmıyor!" Oğlum ![]() ödevinden en yüksek notu aldı ![]() ![]() ve babasına yaptırmış ![]() ![]() ![]() kadar beceriksiz hissetmemiştim ![]() ![]() bir oldu ![]() Kilo aldığımda ![]() ![]() ![]() ![]() az daha ye seni halde hamal yapacağım" diyen sevgili kocam ![]() olmandan dolayı "Az daha parlat ![]() Demiyorum! Özel bir bankadan defalarca ![]() "Hanımefendi ben zengin bir koca buldum ![]() ![]() Darısı başınıza!" dedim ![]() ![]() ![]() Şu anda yazlıktayız ve bu akşam neredeyse tüm yazlık komşularımız bize beş çayına davetli ![]() hünerlerini sergilemekle meşgul ![]() az önce bitti ve annem ![]() markete gönderdi ![]() ![]() söylene evden çıktı: "Sabah sabah ne yumurtasıymış bu arkadaş ![]() almadık mı? Üstüne oturup kırıyor musunuz bir bir? Nereye gidiyor o kadar yumurta anlamadım ki? Size yumurta yetiştirecem diye tavuğun g ![]() iki gündür be!" Sevgili beli ağrıyan teyze; külodunun içine iğneleyerek elalemden sakladığın zinet eşyanlarını röntgen filmiyle tespit etmiş bulunmaktayız ![]() Bilgilerine ![]() ![]() ![]() Canım kaynanacığım ![]() ![]() köşesini gezip temiz olup olmadığını kontrol ediyorsun ya ![]() tertemiz her yer ![]() temizletiyorum ![]() Geçen akşam aynı yaşta olduğum ve bekar olan kız arkadaşımla Msn'de kameradan sohbet ediyorduk ![]() ![]() annesine ![]() ![]() ![]() Anneden gelen cevap ![]() getirdi ![]() ![]() Bir alkış da "Oğlum yirmi iki yaşına geldin ![]() olamadın!" diyen annesine "Anne ![]() ![]() olmayacağını anlamadın!" diyen sap kardeşime gelsin ![]() 6 yaşındaki oğlum babasıyla yaptığımız hararetli tartışmanın ortasında kocamın üzerine yürüyüp "Artistlik yapma len!" dedi ![]() ![]() anneni böyle televizyondan öğrendiğin repliklerle ![]() |
![]() |
![]() |
|