Karım Beni Aldatıyo |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karım Beni AldatıyoÜç karadenizli bir aksam meyhanede acaip dertli bir sekilde kafa çekiyorlar ![]() Kafalar kiyaklasinca Idris basliyor -"Karim nasil beni aldatir ? Hem de bir yazarla " diye söylenmeye ![]() -"Nereden anladin bir yazarla aldattigini?" diye sorunca digerleri -"Nereden olucak bir aksam eve geldigimde yatagin altinda bir roman buldum" der ![]() Biraz sonra Dursun bir of çeker ve o da baslar derdini anlatmaya -"Benim kari da beni bir ahci ile aldatiyor "-"Nasil anladin?" diye sorunca digerleri ![]() Dursun -"Gecen gün gündüz vakti eve geldigimde bizim yatagin altinda bir kepçe buldum" der Bunlari dinleyen bizim Temel öyle bir of ceker ki masayi titretir![]() Hayrola der digerleri Temel:-"Sormayin arkadaslar sizi dinleyince benim derdim on kat daha artti " der![]() Digerleri buna bir anlam veremez -"Nasil yani?" diye sorarlar ![]() Temel -"Uzun zamandir bizim karidan supheleneydum Gecen gun gunduz vakti eve bir baskin yapayim dedim Bi baktim yatagin altinda bir jokey var Demekkim bu kari beni bir at ile aldatayi "Alıntı
|
|
|
|