![]() |
Boşları Alacam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boşları AlacamKadının biri kocasını 3 erkekle aldatıyormuş ![]() kocası evden gidince 3 adam ![]() ![]() ![]() ![]() böyle bir günün sonunda adamlardan birisine demiş ki - "Sen yarın gelirken bir tepsi dolma yaptırıp getir"; diğerine - "Sen de bir büyük kap ayran getir ![]() ![]() Diğer adam çok fakir olduğu için ona - "Sen de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün gelmiş fakat kadın bugünün günlerden Pazar olduğunu unutmuş ![]() ![]() - "Eyvaah" diyerek kocasının yanına gitmiş ![]() - "Sen bugün kahveye filan gitmeyecek misin? Ben evde temizlik yapacağım" deyip kocasını zar zor da olsa evden yollamış ![]() ![]() Kadın demiş ki - "Siz hemen gidin ![]() Tam bunu söylerken zil çalmış ![]() "Eyvah" demiş ![]() Adamları sağa sola saklamış ve kapıya bakmaya gitmiş ![]() Kocasını karşısında görünce "Ne oldu?" diye sormuş ![]() Adam da - "Yahu karnım çok acıktı ![]() yapsana ![]() ![]() Kadın - "Allah'ım bir tepsi dolma olsa da yesek!" demiş ![]() Elinde dolma tepsisi olan adam çıkıp yanlarına gelmiş ![]() Kadının kocası şaşırmış ![]() - "Sen kimsin yahu?!" diye sormuş ![]() sakin bir şekilde - "Ben Allah tarafindan geliyorum ![]() dolma istedi ![]() ![]() olayın şokunu atlatamadan ![]() ![]() - "Yaa tamam da ![]() ![]() ![]() - "Bu ayransız gitmez ![]() Kadın büyük bir sevinçle - "Allah'ım bir damacana ayran olsa da içsek" demiş ![]() gelmiş ![]() ![]() - "Sen de kimsin?" demiş ![]() Adam da diğeri gibi - "Ben Allah tarafindan gönderildim ![]() diyerek çıkmış gitmiş ![]() Kocası hayretler içinde ![]() "Bizim karı ermiş mi oldu ki?" diye söylenmiş ![]() yemişler ama 3 ![]() ![]() 1 saat geçmiş ![]() ![]() ![]() adam dayanamayıp çıkmış yerinden ![]() - "Ulan sen de kimsin?!!" Adamın ağzından şu laflar dökülmüş: - "Ben Allah tarafından geliyorum ![]() alacam ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|