Meeeeee |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
MeeeeeeTemel küçük yaşta köyünden ayrılıp gurbete okumaya gitmiş Okuyup mühendis olmuş![]() ![]() Derken siyasete atılmış önce milletvekili sonra bakan olmuş![]() ![]() Gel zaman git zaman günün birinde bakan olarak köyüne çok yakın bir yere temel atması gerekmiş Bizim Temel bunu fırsat bilerek programında değişiklik yapıp seneler önce ayrıldığı köyüne uğramış![]() Arkasına takılan gazeteci ordusuyla birlikte akraba-eş-dost ziyaretlerinden sonra köyünü dolaşmaya çıkmış Köyü dolaştıkça çocukluk anıları tazelenmiş ve başlamış anlatmaya:- Ah ah! ![]() Bu yalaktan az mı su içmiştim![]() ![]() ![]() - Bu dere de az daha boğuluyordum ![]() ![]() vs vs![]() ![]() ![]() Temel ve arkasındakiler bir samanlığın önüne geldiklerinde Temel yine derinden bir iç çekmiş ve gazetecilere dönerek:- Bu samanlıkta da ilk seks denememi gerçekleştirmiştim ![]() ![]() ![]() Hem de müstakbel kayınvalidemin önünde ![]() deyince gazetecilerden birisi sormuş:- Kayınvalideniz bir şey demedi mi efendim? ![]() ![]() ![]() - Dedi tabiki ![]() ![]() - Ne dedi efendim? ![]() ![]() ![]() Temel yanıtlamış - Meeeeee ![]() ![]() ![]() Alıntı
|
|
|
|