Fenerbahçe'liyi Sırtıma Bağlayın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fenerbahçe'liyi Sırtıma BağlayınBir GS’li bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar ![]() ![]() ![]() Mahkemeye çıkarılırlar![]() ![]() karar İDAM![]() ![]() itiraz ederler ve karar ömür boyu hapiscezasına çevrilir Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20kırbaç ceza verir Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasınıhafifletmek için bir istek hakkı tanır ![]() ![]() BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek faydaetmez Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der Ama iki yastık bile 10 kırbacadayanamaz Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım Süper Ligi kaçırdınız100’üncü senenizde başarısız oldunuzhekemlerden çektiniz Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum"Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" Herkes şaşkına döner Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar ![]() ![]() GALATASARAYLI sırıtarak " FENERBAHÇE' LİYİ sırtıma bağlayın der Alıntı
|
|
|
|