Sadece Sarıl Bana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Sarıl BanaKarı-koca yatağa giriyorlar tansiyonlar yükseliyor sevişmeye hazırlanıyorlar Ancak kadın durup dururken "Dur canım istemiyor sadece bana sarıl" diyor Adamcağız "Neden?" diyor Karısı: "Bir kadın olarak sevgi ihtiyaçlarimi anlamıyorsun" diyor Adam sevişemeyeceklerini anlıyor ve kadının istediğini yapıyor Ertesi gün adam karısını çok güzel bir mağazaya götürüp alış veriş yapıyor![]() ![]() Kadın 3 tane pahalı kıyafet deniyor ama karar veremiyor Adam karısına hepsini almasını söylüyor Sonra $200'dan 3 çift ayakkabı da alıyor![]() Sonra pırlanta küpeler alıyor![]() Kadın heyecanlanıyor mutlu oluyor![]() Kocasının delirdiğini düşünüyor ama umurunda değil pırlanta kolye de alıyor Kocası "Kolye sevmezsin sen ama bunu beğendiysen alabilirsin" diyor Kadın zıplıyor yerinde duramıyor mutluluktan "Hazırım kasaya gidelim" diyor kadın Kocası: "Hayır hayır bunları satın almayacağız ki" diyor Karısının yüzü bembeyaz oluyor![]() ![]() - "Tabi almayacağız bunlara sadece sarılmanı istiyorum!" Alıntı
|
|
Sadece Sarıl Bana |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Sarıl Bana__________________ Sokağımın gece yarısı suskunluğa terk edildiği gibi Bende yüreğimi suskunluğun kucağına bırakıyorum Konuştuğum zaman mahkum Sustuğum zaman zanlı muamelesi görüyorum ![]() Ne yapacaksın kime gideceksin ![]() ![]() ![]() Anlamsız konuşmalardan kendime sığınıyorum Konu mormavi tarafından (10-27-2009 Saat 01:33 AM ) değiştirilmiştir ![]() ![]() |
|
|
|