Aman Üşümesin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aman ÜşümesinAdam iş gezisinden evine normalden 1 gun erken dönuyormuş ![]() ![]() havaalanindan taxiye binmiş şofore demiş ki:"Bana bi iyilik yapar misin ![]() ![]() ben iş gezisindeydim ve adim gibi eminim ben yokken karim eve sevgilisini aldi![]() ![]() ![]() şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar![]() ![]() sen de benle eve girip ben onlari basarken şahitlik eder misin?"Taxi şoforu kabul etmiş ![]() ![]() eve gelmişler yatak odasina cikmişlar![]() ![]() ![]() işiklari yakip battaniyeyi yataktan bir cekmişler kikadin hakikaten başka bir adamla yatakta ![]() ![]() ![]() ![]() Adam hemen silahina davranmiş o sirada karisi bagirmiş:"YAPMA ![]() ![]() !!! Bu adam bizim icin neler yapti bilsen![]() ![]() sana dogumgununde aldigim Corvette'in parasini kim odedi saniyosun? ya yeni teknemizin parasini? senin saga sola borclarini nasil kapattik saniyosun ??? Hep onun sayesinde oldu !!"Adam taxi şoforune donmuş ![]() ![]() ![]() "sen olsan şimdi ne yaparsin ![]() ?"Taxi şoforu ![]() "valla beyefendi![]() ![]() " demiş![]() ![]() "ben olsam bir an once adamin ustunu orterdim malum havalar sogudu bi suru salgin hastalik kol geziyo ortalikta !!!![]() ![]() "Alıntı
|
|
|
|