Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karayolundayız, nolu

Kaç Nolu Karayolundayız?

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaç Nolu Karayolundayız?

ABD'de 22 no'lu karayolunda devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu izlerken bir araba görmüş Bu aracı radarla incelemiş ve en az 50 km hızla gidilmesi gereken bu yolda aracın tam 22 km hızla gittiğini farketmiş Bu araba yolu tıkıyormuş Aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş Bir de ne görsün? Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze Aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var Polisi görünce yaşlı sürücü endişeyle:
-Polis beyçok mu hızlı gidiyordum?
Polis:
-Hanımefendihızlı değil tersine çok yavaş gidiyorsunuz ve bu tüm otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarı ile 22 km hızla gidiyorsunuz Yaşlı teyze:
-Ama otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de bu kurala uymak istedim!
Polis:
-Teyzeciğim; o 22 otoyolun numarası Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz
Yaşlı teyze:
-Tamambundan sonra hızlanacağım
Polis tam kendi arabasına gidrekengözü yine arkada oturan hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ve sürücüye sormaya karar vermiş:
-Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturanların nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar sanki dillerini yutmuşlar gibi!
Yaşlı teyze:
-Valla ben de anlamadım 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com