Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rus, zenci

Zenci Rus!

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zenci Rus!

Soğuk savaş günlerinde CIA Rusya'da bir kasabaya casus yerleştirmeye karar vermiş
Bu kasbanın çevresinde Ruslar'ın nükleer araştırma merkezleri var Ama öyle bir casus olacak ki tıpkı bir Rus gibi olması gerek
Bunun için önce Amerika'da Rusya'daki kasabanın bir benzeri yapılmış yüzlerce kişi arasından seçilen casus adayı yıllarca bu model kasabada yaşaış Rusça'yı o bölgenin lehçesiyle öğrenmiş Ruslar ne yer nasıl içer nasıl şakalaşır nasıl kızar hepsi en ufak ayrıntısına kadar öğretilmiş ve zamanı gelince bir imtihandan geçirilip uçakla kasabanın yakınına atılmış
Amerikalı casus kasabaya adımını atar atmaz eliyle koymuş gibi meyhaneyi bulmuş dalmış içeri herkesi Rus usulü selamlamış ve meyhaneciden votka istemiş Meyhanede fazla müşteri yokmuş biraz sonra ondan başka da kimse kalmamış
Meyhaneciyle oradan buradan konuşmaya başlamışlar vakit geçmis meyhaneci casusun omzuna elini atmış!
"Haydi Co kalkıp karakola gidelim seni teslim edeyim"
Amerikan casus şaşırmış ama bakmış kurtuluş yok yola çıkmışlar Amerikalı dayanamamış sormuş:
"Çok merak ediyorum benim Amerikalı olduğumu nasıl anladın? O kadar güzel Ruslaşmıştım ki!"
Meyhaneci gülmüş:
"Her şeyin tamam olmasına tamam da bizim buralarda pek zenci Rus bulunmaz!"

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com