Avcı Sultan bir gün adamlarıyla beraber bir keklik bile vuramaz Bunun sebebini de sabahleyin gördügü bir dervişin uğursuzluğuna bağlar Askerlerine seslenir “Saraydan çıkarken şu şu tipte sivri külahlı sırtı kambur birinin önünden geçtiğini ve hemen bu adamı bulmaları” emrini verir Tarife göre bektaşi babalarından ayyaş Hamza babayı yaka paça huzura getirirler Sultan: “Bre uğursuz nabekar! Bu sabah karşıma çıktın Bu yüzden akşama kadar bir ava rastlayamadım Bu ne uğursuzluktur Vurun kellesini!” Bektaşi bakar ki kelle elden gidiyor Son dileğini açıklamak için söz alır: “A devletlum siz beni gördünüz bir keklik vuramadınız Ama insaf ediniz benim de bugün ilk gördüğüm sizdiniz ve kellemi vurduruyorsunuz Söyleyin uğursuzluk hangimizde!”
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.