Ev Sahibi Ve Polis |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ev Sahibi Ve Polisİki katlı ve garajlı bir evde oturan ailenin biri tam yatmaya hazırlanırken karısı kocasına: - Garajda hırsız var der![]() Adam camdan sessizce dışarı bakar garajın ışığını açar İki kişi esyalardan bazılarını taşımaktalar![]() - Evet der adam![]() - Dışarıda iki kişi var bizim esyalari caliyorlar ![]() ![]() - Bunun üzerine hemen polise telefon eder ![]() ![]() - Alo memur bey şu anda bizim bahçede iki hırsız var ve garajdaki esyalarımızı çalıyorlar Acele araba gönderin der![]() Bunun üzerine polis: - Evin içindeler mi? diye sorunca adam - Hayır garajdalar der![]() - Tamam o zaman içerden kapıları iyi kilitleyin ses yapmadan evde bekleyin Eger zamanımız ve arabamiz olursa göndeririz çünkü şu anda hepsi meşgul![]() Adam telefonu kapatır ve yüze kadar saymaya başlar ![]() Saydıktan sonra tekrar polise telefon eder![]() - Biraz önce size evimde hırsız var diye telefon etmiştim İkisinide vurdum der telefonu kapatir![]() İki dakika gecmeden bir sürü polis arabası ve bir de ambulans gelir ve hırsızları suç üstü yakalarlar Memurun biri adama yanaşır:- Hani adamlari vurdum demiştiniz? Bunun uzerine adam da: - Hani siz de şu anda arabamız yok demiştiniz! ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
|
|
|
|