Siz Olsanız Ne Cevap Verirdiniz? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Siz Olsanız Ne Cevap Verirdiniz?bir çiftçi trafik kazasında mağdur olduğu gerekçesiyle mahkemede savunma yapmaktaydı Kazaya sebep olan nakliye firmasının avukatı sordu;-Kaza yerine gelen polis ekibine "iyiyim" demediniz mı ? Çiftçi ifadesine başladı: -Traktörümün arkasında besili ineğim sarıkız ile birlikte giderken bu nakliye şirketinin kamyonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avukat sözünü kesti ![]() -Ayrıntıları sormuyorum yalnızca şu soruma cevap verin kaza yerine gelen polis ekibine "iyiyim" dediniz mi demediniz mi?- Şimdi efendim biz sarıkız ile birlikte giderken![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avukat yine çiftçinin sözünü kesti ve hakime dönerek ![]() - Efendim bu adam kaza yerine gelen polis ekibi kendisine durumunu sorduğu zaman "çok iyiyim" demişti simdi aradan 3-4 hafta geçtikten sonra mağduriyetini öne sürerek müvekkilimi dava ediyor Lütfen kaza sırasında iyi olduğunu söyleyip söylemediği konusundaki soruma doğrudan cevap vermesini söyler misiniz?Hakim;- Bir dakika bakalım şu sarıkız hikayesini duymak istiyorum![]() Çiftçi hakime teşekkür edip ifadesini sürdürür; - Bu nakliye şirketinin kamyonu traktörüme çarptığında ben bir hendeğe sarıkız başka bir hendeğe savrulduk Sersemlemiş halde yatarken diğer taraftan sarıkızın yanık yanık böğürmelerini duyabiliyordum belli ki çok acı çekiyordu O sırada hemen oradan geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan sarıkıza baktı Bir – iki dakika sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan sarıkızı ikikasının ortasından vurdu Ardından elinde dumanı tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana "sen nasılsın amca?" diye sordu![]() Siz olsanız ne cevap verirdiniz? Alıntı
|
|
|
|