Bologna’nın önemli bir ürünü olan ragu otantik bir sos çeşididir Makarnayla birlikte servis yapılmaya çok uygun olan bu sos yoğun miktarda et içerir Fransız “ragout” sosundan farklıdır sadece her ikisi de aynı sözcükten türemiştir Bu sözcük “iştahı açmak” anlamına gelir Ragu çoğu zaman ezilmiş sığır eti domates soğan kereviz havuç beyaz şarap ve baharatlarla hazırlanır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.