![]() |
Bilinmeyen Tadlar_Koushari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilinmeyen Tadlar_Koushari![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hazırlama: 1 saat pişirme; 1 ![]() 125 gr ![]() 125 gr ![]() 1 küçük kase yeşil mercimek 1 küçük kase nohut 1 büyük baş soğan 1 çorba kaşığı un sos için: 2 baş soğan 3 diş sarmısak 2 adet domates 4 adet yeşil biber 1 su bardağı su 2 çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1/2 su bardağı sıvıyağ tuz Pirinci ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için önce sarımsakları ayıklayıp dövün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 baş soğanı iri halkalar halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|