![]() |
Taze Bayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze BayatHem sağlığımız hem de ağız tadımız için gıdaların bayatlarından kaçınmalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bazı gıdaların taze olup olmadıklarını anlamak için birkaç püf noktası: Dana eti alırken yağına bakmak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() Alırken en çok dikkat etmemiz gereken gıda mantardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brokoli çok dayanıklı bir sebze değildir ![]() ![]() ![]() Taze fasulye alırken fasulyelerden bir tanesini kırmadan almayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balığın tazeliğini kontrol etmek için ise ![]() ![]() ![]() ![]() Midye ![]() ![]() ![]() ![]() Istakoz alıyorsanız biraz yakından bakmakta fayda var ![]() ![]() Yumurtaların tazeliğini test etmek içinse tuzlu su kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtaların taze mi bayat mı olduğunu kırarak anlamanız da mümkün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|