Yayla Böreği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yayla BöreğiMALZEMELER 250 gram margarin 5 adet yufka 2 adet soğan 250 gram kıyma 1 demet taze soğan 1 adet domates 1 adet kırmızıbiber Yarım demet maydanoz Tuz karabiber HAZIRLANIŞI Margarini küçük bir tavaya alıp eritin Yufkaları yağlayıp üst üste koyun Yağlanmış tepsiye yerleştirin Dışarıda kalan kısımlarını düzgün bir şekilde kesin![]() Soğanı yemeklik doğrayın Kıymayla beraber ayrı bir tencerede hiç suyu kalmayacak biçimde pişirin Domatesi küp doğrayın Taze soğan ve maydanozu ince kıyın Yufkanın üzerine yayın![]() Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin Dilerseniz sarımsaklı yoğurtla servis yapın
|
|
|
|