![]() |
Türk Usülü Cheese Kek - Jöleli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Usülü Cheese Kek - JöleliMALZEMELER 2 paket (eti) burçak bisküvisi veya 2 paket kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı margarin (erimiş ve ılıtılmış) 1 tatlı kaşığı tarçın Üzerinin harcı için: 1 su bardağı süzme yoğurt (ekşi değil ![]() 1 su bardağı lor peyniri (tuzsuz olacak) 1 su bardağı hazır çiğ krema 1 paket vanilya 5 yemek kaşığı jöle (5 yemek kaşığı suyla eritilecek) HAZIRLANIŞI Cheese kekin alt bozası olan bisküvileri bir mutfak robotunda un gibi oluncaya kadar çekiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan cheese kekin üst harcını hazırlamak üzere yine derin bir kasenin içine tatlı süzme yoğurdunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|