![]() |
Karamelize Soğanlı Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karamelize Soğanlı PayMALZEMELER Hamuru için: 150 gr margarin (oda sıcaklığında erimiş) 5 yemek kaşığı yoğurt 2 ![]() 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz İçinin harcı için: 6-7 adet orta boy soğan (isterseniz bu kadar çok soğanı robotta çekin ama çok ezmeyin ![]() ![]() ![]() 1 çay bardağı sıvıyağı Yarım su bardağı kaşar peyniri (rendelenmiş) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Her zaman için yaptığınız hamura mutlaka dinlenme süresi tanımalısınız ![]() ![]() O halde pay hamurunu hazırlamak üzere derin bir yoğurma kabının içine unu koyalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın kabımız 25-30 cm çapında ama kenarları en az iki parmak yüksekliğinde yuvarlak bir kap veya bu boyutlara uygun kare bir kalıp olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|