Ha Ha Haapsuuuuuuu |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ha Ha Haapsuuuuuuuhapşuaaa hapupu hiyepşi pepsi - abi elini ağzına kapatsana - ulan ordan kaç basınç fışkırıyo biliyo musun elin kırılır - çeneni de kapat ------------------------ - haaaapşu elhamdülillah - yerhamiki allah - yehdini ve yehdini kümüllah - essalamü aleyküm ve rahmetullah essalamü aleyküm ve rahmetullah - yallah şoför yallah -------------------------- -cok ya$a -var mı bildigin yontem? -nasil yani? -cok ya$amak icin diyom ucuz etkili -$ey ben sadece -neyse bosver sen de gor ---------------------------- -habuşieaa -çok yaşa -hepberaber ama farklı yerlerde ----------------------------- alerjik bi hastalıktan dolayı 68 hapşurma sonrası -habuşieaa -e yeter be ciğeri çıkardın yeteeeer -aa sende gör o zaman ----------------------------- - haaapsuuu! - hep birlikte! -olmaz kaynaklar sınırlı!!! -?! ----------------------------- -hiipçiiii! -geber!! -?? ----------------------------- -hieapişuuu -pardon anlayamadım? ------------------------------ - haapşşuuuu - çok yaşa abi - karışma lan allahın işine ------------------------------ -heaa heaa ha -ç ç ç -hastır ya hapşıramadm -bosver ben de çok yaşa diyemedim ------------------------------ - hapşu elhamdülillah (allah'a hamd olsun) - yerhamukellah (allah'ın rahmeti üzerine olsun) - yehdina ve yehdikumullah (allah bizi ve sizi hidayetinden ayırmasın) - amin (anlıyorum) ------------------------------ - hapşurzatssst - oha o ne lan öyle - afedersin ___________ |
|