![]() |
Yeni Zina Yasası!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Zina Yasası!!!Zina suç sayılıyor ![]() sayılıyor ![]() ![]() olsun ne zaman nasıl sevişileceğini de bilsinler ![]() sevişmekte suç olsun bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() Pozisyon değiştirelim mi hayatım ? -Olmaz şükufe sadece misyoner için geçerliymiş bu belge ![]() ![]() ![]() ![]() -Buyur yenge? -Sey ben şey kağıdı alacaktım bu gece için ![]() yolladı ![]() -Hallederiz yenge ![]() ![]() -Ayy valla bir tek misyoner ![]() ![]() -Anladım yenge ![]() ![]() -Ayy ne yapiim ben ayol anlatma bana öyle ![]() -Kızma yenge hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() -Sey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Baba şurayı imzalar mısın ? - Ver bakayım neymiş o ? " Sevgili damat kızımla yaklaşık 4-5 aylık bir ilişkin var bunu yakından gözlemliyorum ![]() Artık bazı noktaları aştığınıza da hiç şüphem yok ![]() ihtiyaçlar beliriyor cinsel anlamda ![]() danışmanı ve benden izin istemeni büyük bir olgunlukla karşılıyor ve kızımla girişeceğiniz misyoner ![]() ![]() ![]() ![]() pozisyonlarda allah yüzünü kara çıkartmasın diyorum ![]() adı soyadı imza tarih" - Bu ne len kızım ? - Ya feridun hazırladı işte heheh izin istiyor senden - Himm çağırsana o feridun u sen bana - Ya babaaağğğğ - Cağır dedim çağır samimi çocukmuş ![]() ![]() ![]() - Efenim sevisme izin kagidi almaya geldim - Ilk kez mi aliyorsunuz yoksa yeniliyor musunuz - Ee sey ilk olacak is arkadasimizla sevisicez de ![]() ![]() - Iyi o zaman simdi bu formu alip tukenmez kalemle doldurup kullacaginiz organlarinizi belirtin sonrasinda 3 ![]() ![]() ![]() ![]() kimliginizi cikartalim - Merhaba ![]() ![]() gerekiyormus buradan galiba? - Kizim sen git ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|