![]() |
Tabu Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabu DiyaloglarıKelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü ![]() ![]() - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm ![]() ![]() - Hönk?!! (Topluluk Kopar) ![]() Kelime:Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya ![]() - Patron ![]() - Ya geri zekalı mısınız bee ![]() ![]() ![]() ![]() - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi ![]() ![]() ![]() - **** !! - Ayy çok hayvansın murat ![]() ![]() Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - !!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu ![]() ![]() ![]() - Puhahaha ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be ![]() ![]() ![]() (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe ![]() ![]() ![]() - Neeee??? - Pardon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Digerleri karta bakar ![]() Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa ![]() ![]() Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Telefon televizyon televole tele? - Tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya ![]() ![]() - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi ![]() - Genleşir - Ha tamam ![]() - Krema - Başka ![]() - Kek - Tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Genleşti - Hayır lann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo 5 sn sessizlik… - Eveet ![]() ![]() ![]() - Ben oynamıyom bunla yaa ![]() ![]() ![]() Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn ![]() ![]() ![]() Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rüya mı abi? - Yok değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Uyanırız ![]() ![]() - Hahhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Telaşla uyanırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Uzun sure sessiz kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Amannnn ne kasıyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tam isabet ![]() ![]() Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum ![]() ![]() ![]() Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime : 1 Nisan - Abi ![]() - 32 Mart - Harbiden bravo yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! :oley :oley Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var ![]() - Salyangoz - Hah ona cok benziyo ![]() - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet ![]() - Hamamböceği - Hah 2 ![]() - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? ![]() ![]() ![]() ![]() - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! |
![]() |
![]() |
|