![]() |
Bu Da Koca Tiplerimiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Da Koca TiplerimizKadın akşam işten çıkar ![]() ![]() Markete geçer ıspanak alır ![]() ![]() Çocuğu soyar ![]() ![]() Kendi üstünü değiştirir ![]() ![]() Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir ![]() Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar ![]() Kocadan Kocaya değişen cevaplar: 1) Ben geç geleceğim ![]() ![]() Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca) 2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm ![]() tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki ![]() E ![]() ![]() toplantı bu ![]() ![]() işten atılma sebebim olur ![]() ıspanak bile bulamayız ![]() ( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ![]() ![]() ![]() 3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (İşte bu aldatan koca) 4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca ) 5) Igggghhhh yine mi ıspanak ![]() ("kalas" tipi koca) 6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca) 7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca) 8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca) 9) Aman canııım ![]() Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle bi koca) Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|