![]() |
Zeytinyağlı Patlıcanlı Pilav (10 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Patlıcanlı Pilav (10 Kişilik)MALZEMELER 1/2 kg Pirinç 1/2 kg Patlıcan 2-3 Çarliston Biber 1 Su Bardağı (225 gr) Zeytinyağı 3-4 Domates 1 Tatlı Kaşığı Tozşeker 3 Su Bardağı (750 mI) Et Suyu Kızartma İçin Sıvıyağ Tuz HAZIRLANIŞI Pirinci ılık tuzlu suda yarım saat kadar bekletin ![]() ![]() Patlıcanları alacalı soyup kesme şeker büyüklüğünde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıvıyağı tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan zeytinyağını tencerede ısıtıp pirinci ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|