Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, dorukları, sözleredebiyatın, özlü

Çok Özlü Sözler-Edebiyatın Dorukları

Eski 04-09-2007   #1
flipper

Çok Özlü Sözler-Edebiyatın Dorukları

"Bu sevişme sahneleri için bir kuruş bile para almadık"
Kolay Para filminin oyuncuları Şebnem Dönmez ve Emre Altuğ, insanlık namına sevişmişler

Kibariye olmanın haricinde ben bir kadındım, insandım, ben uzaydan gelmedim, gelenleri de tövbe yadırgamam"

Bizim genç bir grubumuz var Zaman zaman toplanıp Çemberlitaş Hamamı'na gidiyoruz Birkaç defa cilt bakımına gittik topluca Kendimize bakıyoruz tabii, giyimimize özen gösteriyoruz"
Türkiye Aşçılar Milli Takımı'nın kaptanı Eyüp Kemal Sevinç " Size ve grubunuza metroseksüel diyebilir miyiz?" sorusuna cevap veriyor

Ben İbrahim Bey'le birlikte olmadım, İbrahim Bey benimle birlikte oldu" (Asena)

Ruhsal bütünlüğümü arayan bir kadınım Yoga, meditasyon yapıyorum Yaz tatilinde seminerlere katıldım Kendi içsel yolculuğuma aldığım biletler var Kendimle baş başa kaldım Geçmişimdeki odaları temizledim (İpek Tuzcuoğlu)

Bazen ben bir tez konusu olmalıyım diye düşünüyorum"
Manken Tuğba Özay, iyi ki bunu 'bazen' düşünüyor

"Çok mutlu oluyorum yaşlılarla birlikte olmaktan İhtiyar demiyorum bakın" (Nadide Sultan)

"Tek başıma canım sıkılır Yanımda arkadaşlarım olsun isterim"
Hakan Peker "Gömülürken tabutunda ne olsun isterdin?" sorusunu cevaplıyor

“Evet, teşhirciyim Evet, röntgenciyim Ve kısmen egosantriğim Çünkü ikiyüzlü olmamak, cesur olmak, samimi olmak iyi şeylerdir “Ayşe Arman

"Servis bekletilmez, beklenir"
Bir ilkokul servisinin kapısında

"Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir"
ABD'de çocuklar arasında yapılan bir ankette "Bir evliliği sonsuza kadar sürdürmek için ne gerekir?" sorusu yanıtlayan 10 yaşındaki Ricky

"Pek çok muhtemel olasılık tahminleri yapıldı" Sunucu Öykü Serter

Biliyorsunuz mankenlerin boyları uzun olduğu için ayakları da büyüktür Fakat benim boyum 177, ayak numaram ise 36 Ve Allah vergisi yapı olarak bir güzelliği var Bir anket yapıldı ve ayaklarım da kraliçe seçildi"
Kraliçe ayaklı" Demet Şener

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2007   #2
speed

"Tek başıma canım sıkılır Yanımda arkadaşlarım olsun isterim"
Hakan Peker "Gömülürken tabutunda ne olsun isterdin?" sorusunu cevaplıyor

Hakan Pekerdende bu beklenir))
eline sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com