![]() |
Çok Özlü Sözler-Edebiyatın Dorukları |
![]() |
![]() |
#1 |
flipper
|
![]() Çok Özlü Sözler-Edebiyatın Dorukları"Bu sevişme sahneleri için bir kuruş bile para almadık ![]() Kolay Para filminin oyuncuları Şebnem Dönmez ve Emre Altuğ, insanlık namına sevişmişler ![]() Kibariye olmanın haricinde ben bir kadındım, insandım, ben uzaydan gelmedim, gelenleri de tövbe yadırgamam ![]() Bizim genç bir grubumuz var ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye Aşçılar Milli Takımı'nın kaptanı Eyüp Kemal Sevinç " Size ve grubunuza metroseksüel diyebilir miyiz?" sorusuna cevap veriyor ![]() Ben İbrahim Bey'le birlikte olmadım, İbrahim Bey benimle birlikte oldu ![]() Ruhsal bütünlüğümü arayan bir kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen ben bir tez konusu olmalıyım diye düşünüyorum ![]() Manken Tuğba Özay, iyi ki bunu 'bazen' düşünüyor ![]() "Çok mutlu oluyorum yaşlılarla birlikte olmaktan ![]() ![]() "Tek başıma canım sıkılır ![]() ![]() Hakan Peker "Gömülürken tabutunda ne olsun isterdin?" sorusunu cevaplıyor ![]() “Evet, teşhirciyim ![]() ![]() ![]() "Servis bekletilmez, beklenir ![]() Bir ilkokul servisinin kapısında "Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir ![]() A ![]() ![]() ![]() ![]() "Pek çok muhtemel olasılık tahminleri yapıldı ![]() Biliyorsunuz mankenlerin boyları uzun olduğu için ayakları da büyüktür
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kraliçe ayaklı" Demet Şener ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
speed
|
"Tek başıma canım sıkılır ![]() ![]() Hakan Peker "Gömülürken tabutunda ne olsun isterdin?" sorusunu cevaplıyor ![]() Hakan Pekerdende bu beklenir ![]() ![]() eline sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|