Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dinler, evrensel, tarihi, uluslararası, yol

Dinler Tarihi: Evrensel Uluslararası Yol

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dinler Tarihi: Evrensel Uluslararası Yol

THE WAY INTERNATIONAL

Victor Paul Wierwille tarafından 1957 yılında Ohio (Amerika Birleşik Devletleri) da kurulmuştur Grubun inancını aslında kutsal kitaplarının isminden de rahatlıkla anlayabiliriz "Jesus Christ is not God" (İsa Tanrı Değildir) adında Kutsal Kitapları vardır

Suyla Vaftiz i kabul etmezler Vaftizin sadece kutsal ruhla olabileceğine inanırlar Ve kurtuluşa ulaşabilmek için her gün 30 dakika kutsal metinlerin açıklamasını yaparlarbu kurtuluşun bir parçasıdır Bu dini akımın inananları her biri 200 Amerikan Doları olan ücretli "Power of Abundant Living" (fazla yaşam gücü diye çevirebiliriz) kursuna devam ederler Günümüzde 62 ülkede çoğunluğu ABD de olmak üzere toplam 100000 üyeleri bulunmaktadır( rakamlar grubun taraftarlarınca açıklanmıştır)

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com